forsasfiske

Direktlänk till inlägg 21 juli 2014

TESTAR NYA VATTEN. MÖLLIS ÖRING 4.5KG

Av nicklas forsgren - 21 juli 2014 21:30

Så var det dags för öring igen då. Denna gång kördes det 2 dagar på för mig nytt vatten. Per "tossen" och Martin Möllhagen körde första dagen i 27 gradig värme och solsken. Per hade en fin öring på som hoppade och slet av grejerna  innan det var Martins tur. Det gick lite bättre denna gång men håven var för liten så Tossen tailade öringen och lyfte in den i båten.

 

Martins nya PB är härmed 4.5kg


Dagen efter åkte jag och Tossen dit för att köra ett nattpass, värmen tryckte på och vi lugnades oss till kl 19 innan vi påbörjade körningen. Första timmarna gav bara någon liten abborre men vi njöt ändå av denna underbara sommarkväll.

 


När solen försvann bakom bergen började det åtminstone att hugga, jag hade ett bra öringshugg som efter 2 rusningar lossnade. Tossen drog på en abborre som vägde 1.1kg

 

1.1kg


Vi nötte på in mot småtimmarna och när mörkret började lägga sig över sjön så gjorde vi desamma.

 

En varm brasa och 2 timmars sömn sen var det på´t igen.

Solen gassade på redan från 05:00 och temperaturen steg snabbt över 20-strecket, med svetten rinnandes nerför halvflinten körde vi runt,runt innan det äntligen drog på en svartprickig silverfisk. Tossen hade för dagen ett nytt drag med en text på kartongen som löd "garanterad fångst" och det var mycket riktigt den han fick på, vilket han påtalade några gånger. (har även en sån i lådan nu jag oxå)

Riktigt fin silveröring på 1.47kg


Innan förmiddagen var över så fick jag åtminstonde den längsta fisken av alla!

 

Tyvärr inte av den sort som vi jagade denna gång, men längst var den likförbannat!

1 meter mager gädda fick avsluta denna turen och en liten rolig trippel blev det iaf:)


När värmen lagt sig och vattnet börjar kylas ner kommer vi tillbaka!


KATJING!!!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nicklas forsgren - 17 juni 2016 21:39

Efter ett låååångt uppehåll så tänkte ja skaka liv i denna sida igen. Jag har faktiskt fiskat en del sedan förra inlägget, om någon nu trodde nåt annat. Detta inlägg får bli en liten summering med mest bilder om vad som hänt.   Gäddragit på Turi...

Av nicklas forsgren - 5 juli 2014 21:45

4:e gången gillt för denna prestigefyllda tävling MC Bengt FC på Holmsjön. Detta år gällde det att väga in dom 3 största av varje art i abborre, gädda och öring, ville man dessutom släppa tillbaka fiskar så gick det att väga in fisk med ett kort och ...

Av nicklas forsgren - 26 juni 2014 12:37

DAG 1 12/6 Före midsommar kläcker rocken, så även detta år även fast inledningen av sommaren har varit kall. Jag och Per "Tossen" drog upp till Djuptjärn på Ånge FVO med förhoppningar på en vakfest. Det blåste som vanligt även denna dag men röd...

Av nicklas forsgren - 19 maj 2014 15:00

Då var det dags att väcka denna sida liv igen!   Med 2st goungar i hemmet så blir det inte så mycket tid över till fiske men plötsligt händer det! Jag o Larsa drog iväg till Bergeforsen för att testa nya fiskerampen. Det fungerade utmärkt att f...

Av nicklas forsgren - 8 november 2013 14:00

DAG 1 Farsan dominerar höstfisket! Efter förra gångens storöring var förhoppningarna lite lägre denna gång. Temperaturen denna dag 30/10 var iaf på plussidan men vinden gjorde att kylan trängde på och den sol som fanns värmde knappt kinderna. För...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

gästbok

Följ bloggen

Följ forsasfiske med Blogkeen
Följ forsasfiske med Bloglovin'

rekordfiskar

röding 2.50KG
abborre 1.5kg
gädda 9.9kg
havsöring 4.0KG
bäckröding 0.7kg
öring 2.66KG


FLUGSPÖ
öring 3.3kg
Röding 1.2kg
Harr 0.95kg

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se