forsasfiske

Direktlänk till inlägg 5 augusti 2013

2 DAGAR BÅTFISKETÄVLING

Av Nicklas forsgren - 5 augusti 2013 21:26

25/7

MC BENGT FC

Våran årliga kompistävling gick av stapeln och pressen låg på min båt efter fjolårets storslam. Jag, farsan och ivarsson drog iväg runt halv 10 mot samlingsplatsen.

 

Vädret var ok för en dag i båten men kanske inte ypperligt för fisken. 29 grader i luften på dagen, vindstilla och 23.5 i ytan! Vi började med djupfiske efter storborren på ett grund men huggen uteblev, fisket var riktigt trögt hela dagen.

Anders Olsson med besättning rapporterade gäddor på telefon och denna dagen hade han nog den perfekta båten att åka med.

 

Ultimat fiskebåt en dag som denna. parasoll, soffor, grill och badstege!!! Vi blängde lite avundsjukt på han när han passerade från våran trånga soldränkta båt.

Fisket var trögt för samtliga båtar och vid invägningen visade det sig bli jämt.

Larsa som körde en båt hade Fredde Pålsson med sig som lyckades lura upp en öring och det gav nämligen höga poäng. Aborre hade kapten Mc Bengt största i sin båt, den största någonsin i denna tävling skulle de visa sig.

 

En glad fångstman med namnet Magnus som nästan gav upp denna tävling när han lyckades kroka denna på 48cm och 1.65kg Hatten av för en grym borre. Största gäddan lyckades faktiskt vi fånga med en vikt på 4kg.

Efter vägning och räkning kunde vi konstatera att Mc Bengt med besättning lyckats bäst denna dag och kammade hem stafettpinnen till nästa år. Surt sa räven (alltså jag). 2:a blev Larsa och 3:a blev jag. Det roligaste denna dag var väl att Anders O var med och slogs om pallplatsen efter bedrövligt fiske ifjol;)

 

Stolta vinnare av MC BENGT FC 2013!!!


After fiske med allt som hör till stod Bengan för.

 

Samling i gästhamnen innan middag.

 

Förmingel i Robins båt en underbar sommarkväll!

   

God mat och dryck fick avsluta denna dag och efter denna tidpunkt passar det nog inte att publicera fler bilder. Men ekot av allt tjo o tjim snurrar nog fortfarande runt i bergen vid Bysjön.


27/7

TURINGEN GÄDDFISKETÄVLING av haverö fiskevårdsområde

Premiär för min del på denna tävling och en helt ny sjö att köra i. Larsa var även med från egen båt.

 

Runt 20 båtar startade och vi gick inför storgäddan på djupet. Det var inget lyckat drag denna dag utan lyckades enbart landa en gädda på 2.4kg Receptet för denna dag var tydligen att vassfiska och locka gäddorna där.

Larsa och Stefan lyckades landa dagens största gädda och fick pris för den drygt 4kg. Larsa fångade även dagens enda öring!

   

Öing på strax över kilot, så här nöjd blir man då!

Mycket folk på invägning och prisutdelning.

Våran placering idag hamnade på fel sida listan men en fin Bacho skiftnyckel vann jag iaf. Mycket trevlig dag igen och jag kommer nog tillbaka nästa år...

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nicklas forsgren - 20 juli 2023 14:39

Kapten Hellström har ordet.   Topp 3 på kylslagna Juni-fisken under helgen. Då gick den årliga öringtrippen med Forsa av stapeln. Vi hade spanat in ett nytt område med chans på riktigt stor öring. Planeringen inför resan startade redan i vint...

Av Nicklas forsgren - 24 maj 2023 13:15

Så var det äntligen dags för öringspremiär. Jag fick besök av Hellström och våra planer sen någon dag tillbaka var att tillbringa eftermiddagen och nattkvisten med öringjakt. Snabbt i med alla prylar i båten och sen bar det av mot sjön. Vi hittade en...

Av Nicklas forsgren - 12 oktober 2022 17:00

Då jag var ledig i dagarna 2 så blev det en liten längre resa för 2st kortpass. Tidig morgon och avresa från Ånge till utkanten av Långsele för att där möta upp Hellström på hans gård. Snabb ompackning av prylarna till nästa ekipage och resan kunde f...

Av Nicklas forsgren - 14 september 2022 21:15

Äntligen var det dags för en norgetrtipp igen. Denna gång bar det iväg söderut! Det var första gången för mig som vi inte for norrut. Denna resa siktade vi in oss lite mer på artfiske och ingen hälleflundrastress överhuvudtaget, ganska avslappnat fis...

Av Nicklas forsgren - 7 augusti 2022 21:30

Ledig helg efter semestern och fiske var planen i dagarna 3. Hellström hade kollat upp ett vatten som skulle innehålla stor sik och planen var att vertikalfiska på dessa. Vi möttes upp på fredagseftermiddagen vid stugan som vi tänkte tillbringa helge...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Skapa flashcards