forsasfiske

Direktlänk till inlägg 7 juni 2013

STORSTORM OCH ANTONS 75CM ÖRING

Av nicklas forsgren - 7 juni 2013 13:00

Fredag eftermiddag och en fin sommarkväll, att de dessutom rapporteras en 4kg öring ur sjön gör inte saken sämre.

Båten som ännu inte hittat till sin plats i stugan sattes i sjön vid Krog och fisket startade på en gång.

 

Riktigt vackert att glida runt vid stränderna på Holmsjön och fisken hugg, dock bara någon mindre aborre och någon gädda. När jag vänder norrut på sjön ser jag himlen som mörknar på borta  på annersia och molnen verkar samla ihop sig och bli mörkare. Hmm det drar nog förbi tänker jag och fortsätter jaga öringen.

   

I detta läge inser jag att det gör dom nog inte. Körde mot molnen och kapellet åkte på. Vinden tilltog och blixtarna från helvetesmolnet började synas, tanken var att spöna skulle åka upp när första regndroppen träffade båten. Vinden plötsligt exploderade i ansiktet på mig och regnet kom samtidigt. Då händer det som inte får hända, trippelhugg!!! Tjena tänkte jag och började veva upp samtidigt som båten ville runt i cirklar, det tyngsta hugget var en gädda på 4-5kg och den kom upp någorlunda säkert. Övriga 2 hugg var aborre som lyckades trassla till det nå grönjävulskt för mig. Innan jag fått in alla spön så hade båten snurrat 2 varv och regnet öste ner.

 

Helt plötsligt var det som att ligga på öppet hav. Det är första gången jag varit lite skraj när jag hoppade mellan vågorna hemöver med klippta linor och ett jävligt taskigt humör!!!


FISKELYCKA

Stefan Nilsson var ute med pojken Anton och körde lite drag en kväll och plötsligt hugger storöringen på "kalle anka" spöt och getingwobblern. 75cm!!!

 

Varför köper man alla nyheter och dyra grejer varje år när man varje år blir  frånfiskad av dessa ungdomar?

Kul som fan iaf för grabben, bara att buga och säga grattis.


Även Tossen har sin vana trogen varit i storskogen och fått lite fisk.

 

rödingen har varit på hugget i början av sommaren.


Nu ska de bytas tafs på flugspöt för nu ska de plockas kilosöringar på torrfluga...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nicklas forsgren - 17 juni 2016 21:39

Efter ett låååångt uppehåll så tänkte ja skaka liv i denna sida igen. Jag har faktiskt fiskat en del sedan förra inlägget, om någon nu trodde nåt annat. Detta inlägg får bli en liten summering med mest bilder om vad som hänt.   Gäddragit på Turi...

Av nicklas forsgren - 21 juli 2014 21:30

Så var det dags för öring igen då. Denna gång kördes det 2 dagar på för mig nytt vatten. Per "tossen" och Martin Möllhagen körde första dagen i 27 gradig värme och solsken. Per hade en fin öring på som hoppade och slet av grejerna  innan det var Mart...

Av nicklas forsgren - 5 juli 2014 21:45

4:e gången gillt för denna prestigefyllda tävling MC Bengt FC på Holmsjön. Detta år gällde det att väga in dom 3 största av varje art i abborre, gädda och öring, ville man dessutom släppa tillbaka fiskar så gick det att väga in fisk med ett kort och ...

Av nicklas forsgren - 26 juni 2014 12:37

DAG 1 12/6 Före midsommar kläcker rocken, så även detta år även fast inledningen av sommaren har varit kall. Jag och Per "Tossen" drog upp till Djuptjärn på Ånge FVO med förhoppningar på en vakfest. Det blåste som vanligt även denna dag men röd...

Av nicklas forsgren - 19 maj 2014 15:00

Då var det dags att väcka denna sida liv igen!   Med 2st goungar i hemmet så blir det inte så mycket tid över till fiske men plötsligt händer det! Jag o Larsa drog iväg till Bergeforsen för att testa nya fiskerampen. Det fungerade utmärkt att f...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

gästbok

Följ bloggen

Följ forsasfiske med Blogkeen
Följ forsasfiske med Bloglovin'

rekordfiskar

röding 2.50KG
abborre 1.5kg
gädda 9.9kg
havsöring 4.0KG
bäckröding 0.7kg
öring 2.66KG


FLUGSPÖ
öring 3.3kg
Röding 1.2kg
Harr 0.95kg

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se