forsasfiske

Direktlänk till inlägg 3 mars 2011

Stora Stensjön

Av nicklas forsgren - 3 mars 2011 14:30

Äntligen marsmånad och solen visar sig allt längre för varje dag som går. Det hade blivit dags att kolla om rödingen överlevt vintern och att sjöarna inte blivit bottenfrusen denna svinavinter!! Pga ett litet skoterhaveri + att längdskidorna varit utlånade till VM i Norge efter den katastrofala starten med vallningen så blev valet ett lättillgängligt vatten intill vägen. Stora Stensjön i stensjöområdet. Inte ett spår av vare sig människa eller skoter och sjön såg totalt ofiskad ut denna vinter, eller så har stormarna som löst av varandra sopat igen alla spår. första timmen var stendöd och vinden tilltog allt mer, tur att solen värmer denna tid på året. en förflyttning över sjön gav resultat på ett ställe som brukar vara säkert. Ett par försiktiga napp och efter lite olika taktiska byten så landades dagens och vårens första röding.

  


Vinden tilltog ytterligare och jag sökte lä i en vik där skogen skyddade mig lite från vinden, hade aldrig fiskat där innan men det var värt ett försök. Efter 10 minuter small 2:a på för dagen och kämpade friskt. När det väl blev dags för fika och och kaffet ska hällas i muggen så tar vinden ytterligare tag och pålägget på brödet som bestod av ost och skinka blåste iväg all världens väg och kvar låg en torr brödskiva!! tack för de vinden!!


  

en fin dag men på tok för mycket vind!!!


Sista fisken för dagen valde att hugga på ett grund där djupet var max 3 dm under isen, summa denna dag blev 3 röding och bortblåst mackpålägg, men härligt är att marsmånad har infunnit sig och jakten på storrödingen kan börja!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

BJ

8 mars 2011 08:16

Hejsan!! Äntligen lite fiske ; ) Lite pålägg kan man offra för lite röding ; )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nicklas forsgren - 17 juni 2016 21:39

Efter ett låååångt uppehåll så tänkte ja skaka liv i denna sida igen. Jag har faktiskt fiskat en del sedan förra inlägget, om någon nu trodde nåt annat. Detta inlägg får bli en liten summering med mest bilder om vad som hänt.   Gäddragit på Turi...

Av nicklas forsgren - 21 juli 2014 21:30

Så var det dags för öring igen då. Denna gång kördes det 2 dagar på för mig nytt vatten. Per "tossen" och Martin Möllhagen körde första dagen i 27 gradig värme och solsken. Per hade en fin öring på som hoppade och slet av grejerna  innan det var Mart...

Av nicklas forsgren - 5 juli 2014 21:45

4:e gången gillt för denna prestigefyllda tävling MC Bengt FC på Holmsjön. Detta år gällde det att väga in dom 3 största av varje art i abborre, gädda och öring, ville man dessutom släppa tillbaka fiskar så gick det att väga in fisk med ett kort och ...

Av nicklas forsgren - 26 juni 2014 12:37

DAG 1 12/6 Före midsommar kläcker rocken, så även detta år även fast inledningen av sommaren har varit kall. Jag och Per "Tossen" drog upp till Djuptjärn på Ånge FVO med förhoppningar på en vakfest. Det blåste som vanligt även denna dag men röd...

Av nicklas forsgren - 19 maj 2014 15:00

Då var det dags att väcka denna sida liv igen!   Med 2st goungar i hemmet så blir det inte så mycket tid över till fiske men plötsligt händer det! Jag o Larsa drog iväg till Bergeforsen för att testa nya fiskerampen. Det fungerade utmärkt att f...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

gästbok

Följ bloggen

Följ forsasfiske med Blogkeen
Följ forsasfiske med Bloglovin'

rekordfiskar

röding 2.50KG
abborre 1.5kg
gädda 9.9kg
havsöring 4.0KG
bäckröding 0.7kg
öring 2.66KG


FLUGSPÖ
öring 3.3kg
Röding 1.2kg
Harr 0.95kg

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se